Registrering af fjernadgang

Programmer med fjernadgang er legitim software til at oprette forbindelse til en fjerncomputer via netværket. Programmer med fjernadgang inkluderer TeamViewer, LogMeIn Pro og Remotely Anywhere. Hackere kan bruge sådanne programmer til at få kontrol over din computer, installere malware, efterligne dig eller begynde at udspionere.

Vi kontrollerer, om programmer med fjernadgang er installeret på din computer, og vi hjælper dig med at fjerne sådanne programmer for at forhindre nogen i at få kontrol over din enhed.

Sådan finder du programmer med fjernadgang på din computer:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Gå til Identitet afsnittet.
  3. I blokken Detektion af fjernadgang, skal du klikke på knappen Vis
  4. Dette åbner vinduet Detektion af fjernadgang. I dette vindue kan du se, hvilke programmer med fjernadgang der blev fundet på din computer.

I dette vindue kan du:

• Klikke på Detaljer ved siden af et program med fjernadgang for at se en kort beskrivelse af programmet.
    • I rullelisten ud for et program skal du vælge Fjern, hvis du vil fjerne programmet. Dette fører dig til vinduet Programmer og funktioner, hvor du kan fjerne det relevante program.
    • I rullelisten ud for et program skal du vælge Ignorer, hvis du ikke vil fjerne programmet lige nu. Programmet føjes til gruppen Skjult, og du vil kunne vende tilbage til det senere.

Søgning efter programmer med fjernadgang virker ikke, hvis komponenten Intrusion Prevention er deaktiveret.